Fizio Aleskandar

Blok 44, Novi Beograd

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Family Therapy Center fizikalna terapija

Obalskih radnika 4g

Čukarička padina, Čukarica

Ukoliko Vaše dete provodi previše vremena za računarom, ukoliko i sami to radite, a poslovne obaveze Vam ne dozvoljavaju da budete aktivni koliko bi trebalo, ukoliko se oporavljate od sportske povrede ili povrede druge prirode, Family Therapy Center mesto je gde ćete uvek pronaći pomoć najvišeg kvaliteta.

Tim iskusnih stručnjaka, uz savremenu opremu i komforan, funkcionalan prostor, posvetiće Vam punu pažnju i pružiti najbolju negu.

Elektroterapija

Elektroterapija je grana fizikalne terapije koja predstanja uvodnu i nezaobilaznu proceduru u medicinskoj rehabilitaciji. Zahvaljujući napretku i razvoju tehnologije a posebno elektronike, omogućena je kontrolisana upotreba raznih oblika fizičke energije kao što su: električna, zvučna, svetlosna …

Kineziterapija

KINEZITERAPIJA tj. terapija pokretom, predstavlja individualni rad sa fizioterapeutom na rešavanju problema koji je prethodno dijagnostikovan. Rade se vežbe jačanja i istezanja mišića u trajanju do 60 min.

Masaže

Najstariji vid terapija. Poboljšava fizičko i psihičko stanje. Koristi se u terapijske svrhe radi opuštanja mišića i nerava, poboljšanja cirkulacije, oslobađa stresa i hroničnog umora. Takođe se koristi u kozmetičke svrhe radi poboljšanja estetike lica i tela.

Pregled lekara specijaliste

Konsultantski pregled ortopeda i fizijatra.

Foto galerija

Foto galerija

Kako stići do ...