Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Fitness Medico fizikalna terapija

Ščerbinova 6

Banovo brdo, Čukarica

Diriguj svojim telomAmbulanta Fitness Medico osnovana je 2013.godine i uspešno se bavi rehabilitacijom svih vrsta povreda. Nalazimo se u epicentru dve najveće opštine u Srbiji, Novog Beograda i Čukarice, u samoj blizini Ade i Košutnjaka.


Dobro došliDimitrije Kovač obrazovanje i zvanje je stekao na univerzitetu Stelenboschu Južnoafričkoj republici gde se usavršavao u oblasti rehabilitacije, primenjene biomehanike i fizikalne terapije. Usko se bavi rehabilitacijom povreda kolena kao i ranom otkrivanju potencijalnih biomehaničkih uzroka povređivanja, što je i tema njegovog master rada.


Paralelno sa ambulantnom praksom, bavi se i naučno – istraživačkim radom u sferi prevencije i redukcije povreda kod mladih i profesionalnih sportista. Poseduje FMS 1 i 2 licencu i trenutno se usavršava u manuelnoj (osteopatskoj) terapiji mišićno – skeletnih poremećaja. Na fakultetu sportskih nauka, unverziteta Stelenbosch, povremeno drži predavanja i seminare na temu praktične integracije sportskih nauka i fizikalne terapije u cilju što boljeg razumevanja problematike sportskih povreda.


Fizikalna terapijaFizikalna terapija podrazumeva primenu različitih oblika energije (električnu, svetlosnu, toplotnu, mehaničku) sa ciljem da uspostavi normalnu funkciju povređenog dela tela. Ambulanta Fitness Medico poseduje najsavremenije aparate iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije i najnovije protokole rehabilitacije gotovo svih vrsta povreda i oboljenja mišićno-skeletnog sistema. Stručnim pristupom, uz nadzor visokoobrazovanih fizioterapeuta ubrzava se oporavak i smanjuju štetne posledice imobilizacije. 

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Fitness Medico i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas