Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

FitHealth fizikalna terapija

Beogradska 367v

Sremčica, Čukarica

Rehabilitacija, relaksacija i vežbe – u Sremčici i na teritoriji Beograda


Nalazimo se na pristupačnoj lokaciji, u Beogradskoj ulici, u blizini autobuskog stajališta. Raspolažemo dvema salama za vežbanje, dobro opremljenim neohodnim rekvizitima i kardio spravama za vežbanje. Ispred kluba se nalazi uređen prostor za grupno vežbanje na otvorenom. Postojimo od 2009. godine. Od osnivanja, centar u Sremčici se neprekidno razvijao na oba polja: medicinskom i rekreativnom vežbanju. Broj rekreativaca se stalno povećava. 2013. godine centar „FitHealth“ u Sremčici je brojao 270 vežbača. Medicinsko vežbanje i rad sa licima nakon povreda, šloga i infarkta obavlja se pod stručnim nadzorom iskusnih fizioterapeuta. Vežbanje sa pacijentima, odvija se u klubu ili na terenu, zavisno od potreba korisnika. Unutar kluba sprovodimo fizikalnu terapiju kod akutnih ili hroničnih bolova.Po čemu se izdvajamo?Vežbanje u Centru „FitHealth“ u Sremčici je bezbedno i efikasno.
Bezbedno vežbanje podrazumeva da vežbati može svako, bez obzira na pol, godine i prethodne sposobnosti. To znači da se svakom vežbaču pristupa u skladu sa potrebama njegovog organizma. Bilo da je reč o oporavku, relaksaciji, rekreaciji, individualnom ili grupnom vežbanju, komunikacija je uvek dvosmerna. Vi nama predočite svoje želje i potrebe, mi vama dajemo preporuke. Efikasno vežbanje podrazumeva da rezultate vežbanja vidite u najkraćem mogućem roku.


 
Centar „FitHealth“ u Sremčici prilagodio je usluge vežbačima – od početnika do profesionalnog sportiste. Rehabilitacija, korektivna gimnastika i svaki oblik fizičkih aktivnosti primenljiv je za različite starosne dobi.u ponudi su brojne varijante grupnih treninga (mix pilates, yoga, zumba, kardio program...)organizujemo programe za decu i treće doba
nudimo grupne ili individualne treninge
zakazujemo individualne treninge u dogovoru sa vama
nudimo fizikalnu terapiju kod akutnih i bolnih stanja
radimo na terenu sa starim ili slabo pokretnim osobama
organizujemo kućne posete u dogovoru sa vama na celoj teritoriji Beograda
vežbanje i rehabilitaciju sprovode sertifikovani i kvalifikovoni instruktori i fizioterapeuti
radimo svim danima osim nedeljom
grupni treninzi vremenski se održavaju u skladu sa potrebama savremenog čoveka

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju FitHealth i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas