Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

FitHealth fizikalna terapija

Beogradska 367v

Sremčica, Čukarica

Rehabilitacija, relaksacija i vežbe – u Sremčici i na teritoriji Beograda


Nalazimo se na pristupačnoj lokaciji, u Beogradskoj ulici, u blizini autobuskog stajališta. Raspolažemo dvema salama za vežbanje, dobro opremljenim neohodnim rekvizitima i kardio spravama za vežbanje. Ispred kluba se nalazi uređen prostor za grupno vežbanje na otvorenom. Postojimo od 2009. godine. Od osnivanja, centar u Sremčici se neprekidno razvijao na oba polja: medicinskom i rekreativnom vežbanju. Broj rekreativaca se stalno povećava. 2013. godine centar „FitHealth“ u Sremčici je brojao 270 vežbača. Medicinsko vežbanje i rad sa licima nakon povreda, šloga i infarkta obavlja se pod stručnim nadzorom iskusnih fizioterapeuta. Vežbanje sa pacijentima, odvija se u klubu ili na terenu, zavisno od potreba korisnika. Unutar kluba sprovodimo fizikalnu terapiju kod akutnih ili hroničnih bolova.Po čemu se izdvajamo?Vežbanje u Centru „FitHealth“ u Sremčici je bezbedno i efikasno.
Bezbedno vežbanje podrazumeva da vežbati može svako, bez obzira na pol, godine i prethodne sposobnosti. To znači da se svakom vežbaču pristupa u skladu sa potrebama njegovog organizma. Bilo da je reč o oporavku, relaksaciji, rekreaciji, individualnom ili grupnom vežbanju, komunikacija je uvek dvosmerna. Vi nama predočite svoje želje i potrebe, mi vama dajemo preporuke. Efikasno vežbanje podrazumeva da rezultate vežbanja vidite u najkraćem mogućem roku.


 
Centar „FitHealth“ u Sremčici prilagodio je usluge vežbačima – od početnika do profesionalnog sportiste. Rehabilitacija, korektivna gimnastika i svaki oblik fizičkih aktivnosti primenljiv je za različite starosne dobi.u ponudi su brojne varijante grupnih treninga (mix pilates, yoga, zumba, kardio program...)
organizujemo programe za decu i treće doba
nudimo grupne ili individualne treninge
zakazujemo individualne treninge u dogovoru sa vama
nudimo fizikalnu terapiju kod akutnih i bolnih stanja
radimo na terenu sa starim ili slabo pokretnim osobama
organizujemo kućne posete u dogovoru sa vama na celoj teritoriji Beograda
vežbanje i rehabilitaciju sprovode sertifikovani i kvalifikovoni instruktori i fizioterapeuti
radimo svim danima osim nedeljom
grupni treninzi vremenski se održavaju u skladu sa potrebama savremenog čoveka


USLUGE


Drage komšije, 
Prolazite svakoga dana kroz Beogradsku ulicu, a još uvek niste primetili tablu-putokaz ka Centru „Fithealth“ u Sremčici? Ili jeste, ali imate utisak da se tamo zbiva nešto što vama nije potrebno, nešto što je vašem budžetu nedostupno ili nešto što vas se ne tiče.


Možda biste i svratili da se raspitate o čemu se radi, samo nemate kad. Uvek negde žurite. Ili u vrtić po dete, ili na ispit, ili na neki sastanak ili... Ipak, znate dobro da se ovo tiče baš vas. Zato se mi vama obraćamo.


Živite brzo i pod stresom? Nemate vremena da posvetite vreme svom telu, iako znate da ono još dugo treba da vas služi? Mislite da ne možete dodatno da opteretite budžet? Mislite da nećete imati dovoljno vremena da se posvetite sebi? U narednim tekstovima sigurno ćete pronaći program koji odgovara baš vama...


Naš tim


Dimitrije Stanković


Dimitrije vam porucuje: VODITE RAČUNA O SEBI I O SVOM ZDRAVLJU, BAVITE SE SPORTOM I PRIMETIĆETE KAKO IMATE POZITIVNIJI STAV PREMA ŽIVOTU I LJUDIMA OKO SEBE


Stefan Andrejević


Stefan vam porucuje: NIKAD NE ODUSTAJ, NEćE BITI LAKO, ALI ćE BITI VREDNO SVAKOG PROVEDENOG SATA U TERETANI.


Ksenija Marković


Ksenija vam porucuje: ZADOVOLJSTVO SAMIM SOBOM JE KLJUČNO, AKO ŽELIMO DA OSTANEMO MLADI U SRCU, JAKI DUHOM I ZDRAVOG UMA..


Tamara Zorić Dimov


Tamara vam porucuje: ...KO HOĆE NAĐE NAČIN, A KO NEĆE NAĐE IZGOVOR...


Dijana Stojmenović


Dijana vam porucuje: RAZLIKA IZMEDJU NEMOGUCIH I MOGUCIH STVARI LEZI U COVEKOVOJ ODLUCNOSTI!!!

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju FitHealth i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas