Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Master Physical fizikalna terapija

Bulevar Umetnosti 27

Novi Beograd

Istorijat
Više od jedne decenije, ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical posvećena je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju, kiropraktiku i masažu.

Lokacija
Ordinacija Master Physical se nalazi na Novom Beogradu, u bloku 29, u Bulevaru umetnosti 27. U moderno opremljenom prostoru o vama brine 24 fizioterapeuta, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa pacijentima, uz primenu najsavremenijih rehabilitacionih tehnika i opreme.

Individualan pristup
Terapiju zasnivamo na individualnom pristupu svakom pacijentu, u odnosu na dijagnozu, kliničku sliku, želje i potrebe pojedinca, kako bi se obezbedio najbolji terapijski ishod. U okviru naših usluga izdvajamo rehabilitaciju povreda, rad sa sportistima, rad sa decom, lečenje bola u leđima i različite vrste masaža.

Šta sve nudimo?
U prostorijama Master Physical, površine oko 200 m², na raspolaganju su vam kinezi sala u kojoj se rade grupne i individualne vežbe, sobe za masažu, svlačionice sa tuševima i hidromasažna soba sa kadom za hidroterapiju.

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Master Physical i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas