Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

FizioRehab fizikalna terapija

Djordja Stanojevića 9g /44

Belville, Novi Beograd

Fizikalna terapija ima značajnu ulogu u lečenju i osposobljavanju pacijenata sa lakšim i težim poremećajima u funkcionisanju lokomotornog aparata i čitavog tela. Fizikalna terapija je nezaobilazna u otklanjanju posledica fizičke traume, bolesti, dužeg mirovanja ili razvojnog poremećaja, kao i u preventivi i održavanju dobrog statusa Vašeg tela. U sportu je odavno postala sastavni je deo trenažnog i takmičarskog procesa.

Osnivač ambulante FizioRehab je Predrag Đorđević, fizioterapeut koji poseduje više od tri decenije iskustva u rehabilitaciji pacijenata, kao i u edukaciji mladih fizioterapeuta.
Sa ciljem da pronađemo najefikasnije rešenje za Vaše zdravstvene probleme, ambulanta FizioRehab Vam nudi kompletnu uslugu fizikalne terapije:

– Elektroterapiju
– interferentne struje
– dijadinamičke struje
– galvanizacija
– elektrostimulacija
– elektroforeza lekova
– TENS
– ultrazvuk
– magnetoterapiju
– terapiju laserom
– boptron lampu
– termoprocedure
– krioterapija (terapija ledom)
– grejanje: infraruž, toplo pakovanje

Kineziterapija je veoma važan segment našeg rada. Kineziterapija podrazumeva program vežbi koji se komponuje indivudalno, za svakog pacijenta pojedinačno, uzimajući u obzir opšte stanje i posebnosti svakog pacijenta.

Kineziotejping je fascinantna metoda aplikacije terapeutskih traka. Predrag Đorđević je ekspert i pionir u primeni i popularizaciji ove tenhike na našim prostorima. Dugogodišnji je instruktor za edukaciju medicinskih stručnjaka u primeni kineziotejpinga. Završio je najviši stepen usavršavanja ove metode u Americi, kod pronalazača metode, Japanca Kenzo Kase.

Patronažne posete - u slučaju da ne možete da do dođete u FizioRehab, rado ćemo se odazvati Vašem pozivu i organizovati tretman u Vašem domu.
Naše prednosti su: INDIVIDUALNI PRISTUP svakom pacijentu, veliko ISKUSTVO i ZNANJE, kompletna OPREMA i prijatan AMBIJENT.

Radno vreme: Na zakazivanje

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju FizioRehab i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas