Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Almedic fizikalna terapija

Jurija Gagarina 27, Blok 70

Novi Beograd

AlmedicAmbulanta za fizikalnu rehabilitaciju Almedic osnovana je 2010. godine, kao specijalistička Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju, širokog spektra pružanja fizioterapeutskih usluga za decu, sportiste, odrasle i stare. Ambulanta je registrovana u APR-u.


Vlasnik Ambulante je Jovanka Markov sa završenom visokom školom strukovnih studija, sa položenim državnim ispitom i licencom strukovne komore za samostalni rad.


SPECIJALISTIČKI PREGLEDIU ambulanti možete obaviti i razne specijalističke preglede fizijatra, ortopeda i raznih drugih specijalista koje ambulanta angažuje kao saradnike po zahtevu pacijenta. Na taj način korisnik usluga Almedica bez čekanja i gubljenja vremena dobija kompletnu medicinsku uslugu.


ODLAZIMO NA TERENMobilni fizioterapeuti i prenosiva oprema i aparati omogućuju da pacijent dobije kvalitetnu uslugu kod svoje kuće u onim slučajevima kada pacijent ima otežano kretanje ili je nepokretan.


Opremljenost ambulanteAmbulanta raspolaže novom opremom, softverom najnovije generacije kojim su programirani vreme i svi drugi potrebni parametri za najkvalitetnije lečenje i isključuju mogućnost subjektivne greške ili skraćivanja procedura, te i na taj način pacijentu pružaju sigurnost, u šta se mogu uveriti već pri prvoj poseti ambulante.


Na ekranu su vidljivi svi parametri koji omogućuju fizioterapeutu i pacijentu da zajedno prate tok sprovodjenja fizikalne terapije.

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Almedic i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas