Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Fiziobalans fizikalna terapija

Bul. kneza Aleksandra Karađoređevića 72

Savski Venac


Fiziobalans je centar za korekciju deformiteta kičme i rehabilitaciju neurorazvojnih poremećaja kod dece.

Centar je osnovan 2012 godine od strane fizioterapeuta Ljiljane Katunac kao odgovor na nedostatak najnovijih svetskih dostignuća u oblasti rehabilitacije na našim prostorima.

Nakon višedecenijskog rada na svim odeljenjima i sa različitim patologijama na Klinici za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ u Sokobanjskoj 13 u Beogradu, Katunac je stekla neprocenljivo kliničko iskustvo koje joj je omogućilo da svoju privatnu praksu osnuje i koncipira usmeravajući se ka najpriznatijim svetskim standardima, sertifikujući sebe i svoj tim za svetski najpriznatije metode kao što su Schroth metod, McKenzi, Muligan, Cyriax, Bobath, Feldenkrais i Senzorna integracija.


Individualni pristup u radu sa pacijentima, takozvani jedan–na–jedan pristup, i usko specijalizovan i sertifikovan tim terapeuta za rad po Schroth metodi izdvaja Fiziobalans od drugih centara na našim prostorima.

Pristup radu jedan–na–jedan

S izuzetnom pažnjom pristupamo procesu planiranja terapije. Taj proces je jedan od najvažnijih u našem radu i odnosu prema pacijentu jer zahteva veliko znanje i iskustvo. Individualnim pristupom rada fizioterapeut je u potpunosti posvećen i prilagođen pacijentu i njegovim potrebama, bez uticaja okoline i drugih pacijenata.

Sertifikovan tim Schroth terapeuta

Ljiljana Katunac je 2012.godine završila Schroth kurs u Barseloni, na Institutu za konzervativno lečenje deformiteta kičme „Elena Salva“, kod svetski poznatog i priznatog prof. dr Manuela Riga, i rad centra prevashodno usmerila na rad sa pacijentima sa skoliozom. Svi terapeuti centra koji primenjuju ovaj metod su takođe sertifikovani za Schroth metod, a permanentno usavršavanje obavljaju kroz studijske posete pomenutom institutu.

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Fiziobalans i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas