Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Spinalis fizikalna terapija

Kneza Miloša 4, III sprat

Savski Venac

Današnji tempo života, manjak fizičke aktivnosti, prekomerena telesna težina, dugotrajno sedenje i stres uzrokuju pojavu bola u kičmi. Svi ovi faktori rizika traže brza i efikasna rešenja za saniranje zdravstvenih tegoba. Vođeni tim saznanjem otvorili smo novi ekskluzivni rehabilitacijski centar Spinalis, za rešavanje uzroka problema u kičmenom stubu.

Centar za negu kičme Spinalis je mesto koje je koncipirano na način da ponudi najkompletniji tretman usluga na jednom mestu. Centar je u potpunosti opremljen najsavremenijom opremom za rešavanje problema u leđima neinvazivnim procedurama koje verovatnoću operativnog zahvata svode na najmanju moguću meru.

Najsavremeniji aparati za spinalnu dekompresiju kičme američke tehnologije, marke Triton DTS i fizikalne procedure, učiniće Vaš život bez boli i Vaša kičma će Vam biti zahvalna. Tretman zasnivamo na individualnom pristupu svakom klijentu, u odnosu na njegovu kliničku sliku, dijagnozu, želju i potrebe pojedinca.

Naš stručni tim vođen je viskoobrazovanim strukovnim fizioterapeutima specijalistima, kineziterapeutima, koji će individualnim pristupom pružiti najbolju moguću uslugu svim našim klijentima. Svi u Spinalis centru imaju posebne sertifikate o obuci za DTK tretman.

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Spinalis i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas