Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Ambulanta za fizikalnu terapiju Jezdić fizikalna terapija

Vojvode Milenka 20A, I sprat

Savski Venac

Ambulanta za rehabilitaciju "Jezdić", nastala je kao rezultat višegodišnje edukacije i radnog iskustva kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Uz profesionalni tim saradnika, stojimo na raspolaganju svima koji imaju potrebu za fizioterapeutskim uslugama, od dece u školskom uzrastu, rekreativnih i profesionalnih sportista, do osoba u trećem dobu.

Naš cilj je da svi naši klijenti uz terapeutsku pomoć dostignu optimalni nivo funkcionalnosti. Sve ovo moguće je jedino uz upotrebu vrhunskih fizioterapeutskih metoda i tehnika lečenja: manualne terapije, uvek prisutne komunikacije na relaciji lekar specijalista – fizioterapeut - pacijent, kao i svetski priznate aparaturne tehnologije.

Ambulanta „Jezdić“ garantuje visoku obučenost i stručnost svih svojih zaposlenih.

Sasa Jezdic (visi fizioterapeut & sportski terapuet)
Saša Jezdić
viši fizioterapeut & sportski terapeut

Završio Višu medicinsku školu u Beogradu, odsek za fizioterapeute. Diplomirao je kineziologiju, odsek za sportsku medicinu, na državnom univerzitetu Louisiana u USA.

U svojoj dugogodišnjoj praksi, Saša Jezdić je prvih godina nakon završenih studija radio u Beogradu, nakon čega se seli u SAD, gde nastavlja svoj posao kao deo medicinskog tima sportskih terapeuta na Louisiana State University, a potom i u New Yorku, za jednu od najvećih fizioterapeutskih privatnih praksi na Manhattnu (Recovery physical therapy)

Posebnu pažnju posvećuje traumama, traumatskim povredama i kičmi kao i konsaltingu u oblasti prevencije i rehabilitacije traumatskih i sportskih povreda.

Saša Jezdić poseduje licencu za fizioterapeute u Srbiji i licencu za sportske terapeute u USA.

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Ambulanta za fizikalnu terapiju Jezdić i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas