Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Nika fizikalna terapija

Majke Jevrosime 48

Stari Grad

O AMBULANTI

Ambulanta fizikalne medicine NIKA se bavi lečenjem i rehabilitacijom pacijenata svih starosnih dobi i patologija. Firmu smo osnovali 2004. godine sa već stečenim iskustvom u lečenju i rehabilitaciji pacijenata koji su bili najčešći u ratnim vihorima 90-tih kao i u lečenju vrhunskih sportista-reprezentativaca bivše Jugoslavije, a sada Srbije.

Veliki je broj ljudi kojima je zdravlje narušeno. Najčešći razlozi zbog čega je tako su prisustvo hroničnih bolest, konstantno svakodnevno bolno stanje ili nastanak povrede.

Svima je zajedničko da im se kvalitet života promenio, najčešće limitirao i svi žele jedno – da se čim pre vrate svom uobičajenom životnom ritmu koji se razlikuje u zavisnosti od potreba i uzrasta. Upravo je to i glavni zadatak zaposlenih u Ambulanti fizikalne medicine NIKA.

Sa ponosom kažemo da smo uspešno lečili i rehabilitovali preko 7000 pacijenata.

KAKO SE POSTIŽU REZULTATI U LEČENJU

Svako izmenjeno zdravstveno stanje iziskuje precizno urađenu dijagnostiku kao i konstatovanje trenutnog zdravstvenog stanja, kako bi pacijenta potpuno i precizno informisali o njegovom zdravstvenom stanju i mogućim načinima lečenja.

Svaki pacijent je od prvog dana aktivni učesnik u procesu lečenja i rehabilitacije.

Sam proces lečenja i rehabilitacije u Ambulanti NIKA iziskuje pre svega stručnost i posvećenost. U svakodnevnom kontaktu sa pacijentima, konstantno se prati zdravstveno stanje, na osnovu kojeg se terapija usklađuje. Time se odnos pacijent – terapeut produbljuje i stiče povernje.

Najčešći prvi terapijski zadatak je otkloniti bol.Upotrebom najsavremenijih aparata koji se koriste kod nas i u svetu, primenjujemo fizikalne procedure tako da bol otklanjamo u najkraćem mogućem roku.

Sastavni terapijski deo je i primena masaža i korišćenje lekovite gline . U Ambulanti NIKA, primenjujemo osam različitih vrsta masaža.

Do sistemskog rešenja zdravstvenog problema se dolazi primenom kineziterapije – medicinskim vežbanjem. Sa kineziterapiskim procedurama se započinje po odstranjenju bola.

Terapiju sprovode viši fizioterapeuti.

D O B R O D O Š L I!

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Nika i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas