Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Fiziomedic ambulanta fizikalna terapija

Braće Jerković 185 A

Voždovac

FIZIOMEDIC ambulanta je osnovana 2007. godine. Ambulanta se bavi fizikalnom terapijom i medicinskom rehabilitacijom kod raznih koštano-zglobnih i nervno-mišićnih oboljenja, funkcionalnih skolioza i kifoza kod dece, fraktura i sportskih povreda i stanja nakon raznih operativnih zahvata.

Ambulantu vodi Dimitrijević Miroslav, viši fizioterapeut sa 37-godišnjim iskustvom (16 godina – Reumatološki Institut u Beogradu, 12 godina u ordinaciji Dr Jelača). Od 1990. godine bavi se problemima kičmenog stuba po metodi Masayuki Saijonjija iz Japana čiji je bio učenik. Yumeiho terapeut, sa medjunarodnim sertifikatom, II stepen. U nastavku karijere postao praktičar osteopatatskih manipulacija i manuelnih sertifikovanih tehnika
Terapeutski tim čini i Nenad Piljak, viši fizioterapeut sa 16.god.staža (VMA, privatne ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju), praktičar je osteopatatskih manipulacija i manuelnih sertifikovanih tehnika . Takođe specijalizovan za manuelnu dekompresivnu limfnu drenažu .
Administrativni radnik Ivana Stevanović, 1985. godina ( 5. godina staža), diplomirani ekonomista.

PRINCIPI RADA AMBULANTE FIZIOMEDIC

– uzimanje detaljnog FUNKCIONALNOG STATUSA kao temelja terapeutske dijagnostike.
Funkcionalna dijagnoza koju terapeut formira je obimna uz puno podataka koji se traže od pacijenta (trenutno bolno stanje, ponavljanja bolesti, dijagnoze, nalazi MR, RTG, UZ i slični lekovi koje koristi, posao kao faktor uticaja, razni testovi, uputi za FT i sl.), a sve u cilju precizne i stručne primene raznih manuelnih i fizikalnih procedura i agenasa.

– primena MANUELNE TERAPIJE specijalno namenjenim sertifikovanim tehnikama za pojedina stanja
– kombinacijom FIZIKALNE TERAPIJE, KINEZITERAPIJSKIM PROCEDURAMA, KINEZIOTEJPING i OBUKAMA PACIJENTA nakon lečenja zaokružujemo proces rehabilitacije.

Ambulanta Fiziomedic je član Asocijacije kiropraktičara Srbije i Osteopatsko terapeutske asocijacije Srbije „OSTEAS” kao jedan od izvornih osnivača.
Takođe, Fiziomedic je član Asocijacije privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije.
Ambulanta „Fiziomedic” je ovlašćeni partner u pružanju usluga iz oblasti zdravstvene delatnosti sa UNIQA i TRIGLAV osiguranjem, a sarađuje i sa drugim osiguravajućim kućama.

Terapeuti Ambulante Fizomedic su među osnivačima Osteopatsko terapeutske asocijacije Srbije „OSTEAS”. Ciljevi udruženja su naučno i stručno usavršavanje kao i obuka fizioterapeuta, edukacija i praktična primena stečenih znanja iz oblasti manuelne terapije, osteopatije, fizikalna terapije i drugih tehnika.

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Fiziomedic ambulanta i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas