Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Focus Fizikal & Beauty fizikalna terapija

Koče Kapetana 43, prizemlje

Vračar

O NAMA


Fizikalna terapija Beograd (Focus Fizikal) je privatna ambulanta za fizikalnu terapiju u Beogradu na Vračaru osnovana 2011. godine radi prevencije, lečenja i održavanja akutnih i hroničnih reumatoloških, neuroloških, ortopedskih i posturalnih bolesti. Na osnovu dijagnoze, kliničke slike svakog pojedinca pravi se individualan program rada u cilju najboljeg ishoda za pacijenta. U okviru naših usluga fizikalne terapije izdvajamo stanja posle preloma, lečenje bola u leđima (diskus hernija), diskopatija, artroza, rad sa decom i medicinska masaza.


Usluge fizikalne terpije koje nudimo su: elektroterapija, vakuum terapija, laser terapija, kinesio taping, ultrazvuk terapija, magnetna terpaija, mecinska masaža.
Licencirani sertifikovani visokostrukovni fiziterapeut i osnivač ambulante Focus Fizikal Marija Mišić ima individualni i pre svega ljudski pristup u lečenju naših pacijenata. O uspehu u lečenju govore mnogobrojni zadovoljni pacijenti.


Odličan odabir fizikalnih agenasa sve u cilju obezboljivanja. Nakon fizikalnih terapija koje obuhvataju minimum tri terapijske procedure rade se individualne vezbe. Nakon završenih terapija moguće je, u našim prostorijama, raditi individualne vežbe koje su neophodne radi istezanja mišića koji su bili u prinudnom položaju zbog bola i napetosti. Tek nakon odrađene kineziterapije pacijent je sposoban da funkcioniše i da ima dugoročne rezultate u svom procesu lečenja.


AMBULANTA FOCUS FIZIKAL


 

Focus Fizikal je privatna ambulanta za fizikalnu terapiju u Beogradu na Vračaru osnovana 2011 god, radi prevencije lečenja i održavanja akutnih i hroničnih reumatoloških neuroloških ortopedskih posturalnih bolesti. Individualni pristup fizikalne terapije u radu sa pacijentima.


Na osnovu dijagnoze, kliničke slike svakog pojedinca pravi se individualan program rada u cilju najboljeg ishoda za pacijenta. U okviru nasih usluga fizikalne terapije izdvajamo stanja posle preloma, lečenje bola u leđima (diskus hernija), diskopatija, artroza, rad sa decom i medicinska masaža. Nalazimo se u Beogradu na Vračaru u ulici Koče Kapetana 43.


SARADNICIRadoje Čobeljić - specijalista fizikalne medicine, fizijatar. Radno iskostvo 28 godina, klinika za rehabilitaciju Dr Miroslav Zotović u Beogradu.


 

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Focus Fizikal & Beauty i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas