Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Fizio Vračar fizikalna terapija

Ljubostinjska 2

Vračar

Ja sam Milan Ilić, fizioterapeut, preko 25 godina profesionalno se bavim sportskom medicinom, fizikalnom terapijom i radom sa profesionalnim sportistima.
Upoznajte Fizio Vračar, ordinaciju za rehabilitaciju čiji sam vlasnik, osmišljenu kao rehabilitacioni centar u okviru koga će se primenjivati *Recovery Concept lečenja koji sam razvijao u poslednjih četvrt veka. *Recovery je koncept neuro muskularne rehabilitacije pacijenata koji se bazira na pronalaženju uzroka povrede ili bola i njegovom trajnom eliminisanju kroz izgradnju novih i pravilnih obrazaca pokreta.
Savremene tehnologije i otkrića iz oblasti fizikalne medicine, sportske medicine i rehabilitacije, kao i najnovije metode rada sa pacijentima biće dostupne u okviru Fizio Vračara i pomoćiće nam da zajedno efikasno rešimo probleme nastale kao posledica neke vrste povreda.
Sve ovo je samo mali deo onoga što Fizio Vračar čini posebnim u odnosu na ostale ustanove za rehabilitaciju. Za svojih 25 godina rada srećan sam da znam koliko puta sam opravdao vaše poverenje, i daću i dalje sve od sebe da činim to isto.
Vaš Milan Ilić,
FIZIO

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Fizio Vračar i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas