Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Fiziokinezis fizikalna terapija

Kornelija Stankovića 21

Vračar

SVE O NAMA

Studio za masažu relaksaciju i rekreaciju Fiziokinezis posvećen je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju, kiropraktiku, masažu i nutricionizam.

LOKACIJA

Studio za masažu relaksaciju i rekreaciju Fiziokinezis nalazi se na Vrčaru, u ulici Kornelija Stankovića 21. U moderno opremljenom prostoru o vama brinu fizioterapeuti, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa pacijentima, uz primenu najsavremenijih rehabilitacionih tehnika i opreme.

INDIVIDUALAN PRISTUP

Terapiju zasnivamo na individualnom pristupu svakom pacijentu, u odnosu na dijagnozu, kliničku sliku, želje i potrebe pojedinca, kako bi se obezbedio najbolji terapijski ishod. U okviru naših usluga izdvajamo rehabilitaciju povreda, rad sa sportistima, rad sa decom, lečenje bola u leđima i različite vrste masaža.

ŠTA SVE NUDIMO?

U prostorijama Studio za masažu relaksaciju i rekreaciju Fiziokinezis, na raspolaganju su sobe za masažu, za fizikalnu terapiju, rehabilitacije posle preloma, limfnu drenažu, ultrazvuk i elektroterapije.

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Fiziokinezis i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas