Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Dr. Zlata Jovanović Ignjatić fizikalna terapija

Vlade Zečevića 14

Vračar

U permanentnom postiplomskom obrazovanju zavrsila: kurs iz socijalne pedijatrije u organizaciji Instituta za zdravstvenu zastitu majke I deteta SR Srbije u Beogradu u okviru sistema permanentnog usavrsavanja zdravstvenih radnika za obavljanje poslova u zdravstvenoj zastiti, tri stepena edukacije iz akupunkture, u organizaciji Federalnog instituta za narodno zdravlje I ECPD-a Internacionalne skole za obrazovanje u tradicinalnoj medicini I akupunkturi-Beograd, pri Ministarstvu Zdravlja SSSR- institut za usavrsavanje lekara u Moskvi, u vidu visemesecne edukacije iz Kvantne medicine (Mikrotalasne rezonantne terapije, tj. Milimetarske talasoterapije, laseroterapije-niskointenzitetni bio soft laseri, AMSAT dijagnostike), kod prof. Vladimira Davidovica Zukovskog-predsednika lige lekara pri UNO, prof. Adolfa Grabovscinera-predsednika Asocijacije Kvantne medicine I generalni direktor JSC MILTA-PKP GIT(niskointenzitetni laseri) Moskva, Viktora Kovalenka-direktora MTC “KOVERT”(AMSAT)- pri Akademiji mediko-tehnickih nauka Ruske federacije, prof. Ksenije Semenove, direktora Ruskog naucno-metodoloskog centra za decu sa cerebralnom paralizom, visegodisnja edukacija iz homeopatije (u realizaciji prof Pitera Cepela I britanskog koledza za klasicnu homeopatiju), specijalizaciju iz fizikalne medicine na Medicinskom fakultetu beogradskog Univerziteta.
Od kraja 1993 godine bavi se Holistickom, Informativnom-Kvantnom medicinom u svojoj ordinaciji, aktivno saradjuje sa svojim profesorima iz ove oblasti, pise I objavljuje radove u domacim I stranim casopisima, ucestvuje u prezentaciji svojih radova na kongresima u zemlji I inostranstvu.

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Dr. Zlata Jovanović Ignjatić i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas