Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Calista beauty centar fizikalna terapija

Resavska 11

Vračar

Calista beaty centar se nalazi u samom centru Beograda,Resavska ulica.
Zaboravite na stres, svakodnevnicu, brz zivot, opustite Vase telo i duh u prijatnom ambijentu.

Laser.
Terapija strujama.
Ultrazvucna masaza.
Kineziterapija(vezbe).
Korektivne vezbe za kicmu.
Istezanje misicne muakulature.
Svaki naporni radni dan koji provedete u udobnim ili manje udobnim stolicama ili foteljama postepeno uzima svoj danak.
Dozvolite svom telu da se konačno potpuno oporavi i relaksira uz program posebno namenjen osobama pod konstantnim poslovnim naporima i stresom
Resavamo bol u lumbalnom i cervikalnom( vratnom) delu kicme kao posledica dugog i nepravilnog sedenja.
Razna klinicka stanja.
Prelomi i sportske povrede.

Ako vas muči bol u lumbalnom delu kičme, koji je posledica dugog sedenja i fizičke neaktivnosti, predlažemo vam da se uverite u efikasnost ovog tretmana. Vežbe istezanja čine svi pokreti kojima se mišići razvlače preko njihove normalne fiziološke dužine koju imaju u stanju mirovanja.
Pri izvođenju vežbi postiže se istezanje muskulature snažnim kontrakcijama mišića antagonista u obliku zamaha ili trzaja, koristeći inerciju i silu teže a sve to uz pomoć ličnog trenera ili terapeuta.
Očekivani rezultati su veća pokretljiost tela, lakše izvođenje pokreta u zglobovima, smanjenje bola u mišićima i opuštanje mišićne fascije.

FiBoW program je isključivo namenjen ženama i porodiljama. Intenzivni, efikasni i kratki treninzi pomažu u regulisanju telesne mase, telo dobija na formi i samim tim zena se oseća zadovoljnije i pozeljnije. Odvojite 30 min za sebe u toku dana a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Takodje, svaki clan dobija individualan plan ishrane.

Trajanje treninga je 30’min.

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Calista beauty centar i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas