Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Physical and soul fizikalna terapija

Mačvanska 36

Vračar

Physical & soul je centar zdravlja i lepote koji Vam nudi sirok spektar usluga.

Fitness centar zatvorenog tipa. Pruza vezbacima poseban uzitak, dok sa Vama rade profesionalci u individualnim grupama, u kojima je vezbac sam sa instruktorom ili vodjenim treninzima gde su grupe vezbaca od 2-4 osobe. Za svakog vezbaca se ponaosob prilagodjavaju vezbe i sistem rada u teratani.
Takodje, imamo i grupne treninge kao sto su Kalinetiks, Body Shape, Hiit trening, Yoga… grupe su manje od 2-7 vežbača. Što omogućava treneru da se posveti svakom vežbaču.

Pružamo Vam usluge fizikalne (elektro) terapije, medicinske rehabilitacije, masaze – sportska, parcijalna, terapeutska, relax,anticelulit masaža..
kao i terapiskim tretmanima ulepsavanja i podmladjivanja lica i tela uz aparate najsavremenije generacije, kavitacija, radio talasi, mezioterapija lica i tela,..

Depilaciju šećernom pastom kao i običnu hladnu depilaciju.

Kozmetičke tretmane lica

Dolasci se zakazuju da bi se svakom klijentu omogućilo da dobije makismalnu uslugu.

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Physical and soul i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas