Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Postura Sana fizikalna terapija

Romanijska 9c

Zemun

Studio za negu i održavanje tela Postura sana

Opustite se u rukama profesionalnih fizioterapeuta i dopustite sebi da pobegnite od svakodnevnice!
U 21. veku, periodu kada napreduje tehnika, mnoga otkrića i dostignuća, čovekovo zdravlje ne napreduje već na žalost sve je narušenije. Ljudi su pod hroničnim stresom, slabo se kreću, celi radni dan provedu ispred računara, a ljudski organizam na takve situacije reaguje na različite načine. Zbog premalo provedenog vremena na svežem vazduhu, slabog kretanja i neadekvatnog odmora, javljaju se razni simptomi, a najčešći od njih su: umor, napetost, bolovi u leđima i ekstremitetima!

Naš salon je prostor u kojem ćete zaboraviti na svakodnevne probleme, opustiti se i odmoriti, smanjiti i eliminisati bol. Širok asortiman naših usluga omogućava Vam da izaberete tretman koji Vama najviše odgovara, a u izboru će Vam pomoći stručno lice strukovni fizioterapeut!
Mi želimo da se osećate i izgledate dobro, i osiguraćemo da vas svaka poseta Posturi sani ostavi sa osećajem revitalizovanosti i odmornosti. Verujemo da ćete želeti da dođete ponovo.

Studio Postura sana nudi:
Masaže:
Shiatcu lica
Terapeutska
Parcijalna
Relax
Anticelulit
Kraljevska
Korektivne vežbe za:
Skoliozu
Kifozu
Lordozu
Osteoporozu
Pravilno držanje tela
Ravna stopala

U ponudi studija je i aplikacija kinesiotaping traka,koje postavljaju strukovni fizioterapeuti. Kinesio taping je jednostavan metod kojim se uklanja dugotrajan i uporan bol aplikovanjem specijalnih traka.
Postoje 4 osnovna efekta „Kinesio tape“-a(KT):

1. Smanjenje bola
2. Normalizacija mišićne funkcije
3. Poboljšanje cirkulacije i limfotoka
4. Primena korekrivne tehnike kod povredjenih zglobova

Proverite zašto je kinesiotaping hit u svetu!

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Postura Sana i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas