Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Matejić M fizikalna terapija

Ugrinovačka 202

Zemun

U jednoj od glavnih ulica u Zemunu, u Ugrinovačkoj 202, u prirodnom okruženju, smeštena je specijalistička ordinacija iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije "Matejić M" (prvobitno osnovana 2008. god. kao ord. "Dr Matejić").

Ordinaciju vode Dr Marija Matejić specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, subspecijalista angiologije i dr Ana Milošević specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije. Ordinacija poseduje savremene aparate za sprovođenje kompletne fizikalne terapije: laseroterapija, ultrazvuk, shockwave, interferentne struje sa pločastim ili vacusac elektrodama, stabilna galvanizacija, diadinamske struje, TENS, limfni pneumatski drenažer, magnetoterapija, parafango i parafino terapija, krioterapija, kineziterapija, kineziotaping. U sklopu ordinacije se nalazi i kinezi sala, gde se izvode individualne i grupne korektivne vežbe sa decom i odraslima, pod stručnim nadzorom viših fizioterapeuta. Ordinacija poseduje sopstveni parking.

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Matejić M i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas