Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Mesto za Vas

Kontaktirajte nas

Fizionova fizikalna terapija

Teodora Hercla 16

Zemun

O namaDOBRODOŠLI U FIZIOTERAPEUTSKI CENTAR FIZIONOVAFizioterapeutski centar Fizionova nalazi se u centru Zemuna, u ulici Teodora Hercla broj 16 (bivša Prilaz). Odlikuje ga otvoren, moderan i prijatan prostor površine 600m2.


Uz pomoć aparata koji predstavljaju poslednju reč tehnologije, naš stručni tim pacijentima omogućava efikasno smanjenje akutnog bola, značajno poboljšanje hroničnih stanja, kao i brz postoperativni oporavak.


Tim fizioterapeuta predvodi direktor centra Nenad Nešić, koji je pored završenih strukovnih studija u zemlji proveo i 3 godine na usavršavanju kroz mentorski sistem obrazovanja u Švedskoj i Japanu.


Direktor Nešić, sa iskustvom od preko 20 godina rada u struci i preko 500 zadovoljnih pacijenata, maksimalno je posvećen svakom pacijentu u cilju da njegov problem uspešno reši.


Spremni smo da vam u svakom trenutku ponudimo brzo i efikasno rešenje za više od 50različitih stanja i povreda.


Naše uslugeSvojim kvalitetom i stručnošću, naš tim će doprineti vašem brzom oporavku, održavanju ili poboljšanju kvaliteta života. Opremljeni najsavremenijim aparatima na polju fizikalne medicine, kao i znanjem na polju kineziterapije omogućićemo vam slobodu pokreta, bez ograničenja i bola.


Bolna područja mogu se tretirati pojedinačnim tretmanima ukoliko je nekome potreban samo jedan vid terapije, ali i našim Protokolima, koji objedinjuju više različitih tretmana potrebnih za tretiranje određenih povreda ili bolnih stanja.


 

Mesto za Vaš vrtić

Kontaktirajte nas

Želite da preporučite fizikalnu ordinaciju Fizionova i prikažete fotografije, lokaciju, navigaciju, vesti, dešavanja?

Vlasnici ili manadžeri ordinacije, želite da dodate/promenite opis vaše ordinacije? Osnovne informacije objavljujemo besplatno!

Kontaktirajte nas